KVC Wilrijk goes mediterranean

Inschrijvingsformulier onder de affiche.

Harira 2024Inschrijven:

Uw gegevens:

Uw reservatie:
Extra's:

Geitenkwis 2024

Inschrijven kan via de website of via de kantine.Geitenkwis 2024 affiche

16-11-2023: 1ste netwerkingsavond

Op donderdag 16 november vond de eerste netwerkingsavond plaats van KVC Wilrijk @ wijnbar Swaf.
Een volledig fotoverslag kan u hier vinden. Winebar SWAF - Wilrijk

KVC Wilrijk is meer dan een voetbalclub, een familieclub waar alles tastbaar is en waar we mensen verbinden.

60 deelnemers, van een geslaagde avond gesproken.

KVC Wilrijk groeit dit kunnen we niet alleen daarvoor hebben we partners nodig, partners die geloven in ons maatschappelijk sociaal jeugdproject waar we sterk inzetten op integratie en Nederlandstaal. Waar elke ondernemer zich thuis voelt en waar onze club een zo hoog mogelijk return aan investment biedt.
Kortom een win-in situatie creëren en op lange termijn denken.
Dit kan onze commercieel verantwoordelijke Nicolas Van Camp niet alleen, gelukkig hebben wij binnen onze club veel ambassadeurs die ook onze partners verbinden, de gun factor is het belangrijkste naar onze partners/sponsors toe.
Binnen onze club; ouders & medewerkers & sponsors & relaties hebben wij het DNA gecreëerd om elke partner even de kans te bieden zonder enige verplichten maar wel de beleefdheid te bieden om te luisteren, om iedereen de kans te geven om zijn of haar product/diensten even voor te stellen.

Samen sterk & samen groeien.

De aanwezige deelnemers werden goed ontvangen door onze gastvrouwen Jess en Martine , na het ontvangen van hun naambadge werden de deelnemers in 3 groepen verdeelt.
Wijnbar Swaf had 3 plaatsen voorzien om in kleine groepen te kunnen proeven van de heerlijke Italiaanse wijnen/ aperitieven.
Voor de aanvang van elke proeverij vond er een pitch van 3 min plaats van één van onze sponsors.
Zo kon het Vlaams en Neutraal Ziekenfonds & Yolk & Kleding Albert hun diensten/producten extra in de picture zetten.
Na de pitch werd er door Gert & Ann of Jordy een deskundige uitleg gegeven over de dranken die werden aangeboden.
Elke 20 min werd er doorgeschoven naar het volgende eiland om te proeven.
Om 21h00 stopten we de wine tasting en werd er nog genetwerkt tot 23h.

Uiteraard werd er gisterenavond ook nog getraind, na de training kregen onze sponsors/aanwezigen nog een bezoek van onze grootmeester Urbain Spaenhoven met enkele spelers van het eerste elftal waaronder onze 2 kapiteins Seth Dewitte en Nick Van Der Westerlaeken.

Onze volgende netwerkingsavond zal plaats vinden in maart 2024.

Tot dan.

KVC Kroket 2023

KVC Kroket 2023

KVC Kroket 2023

Beste sympathisanten, supporters, leden en spelers van KVC Wilrijk

We werden reeds vele malen aangesproken door medewerkers, ouders, supporters, enz met de vraag wanneer onze ambachtelijke kroketten terug te koop zijn.

Uiteraard willen wij als club een gepast antwoord geven op jullie vraag, en zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat de actie terug van start gaat.

Net zoals de voorgaande jaren, is deze krokettenverkoop ten voordele van onze club- en jeugdwerking.Wat kan je juist bestellen willen jullie weten? Omdat vorig jaar de bestellingen zo talrijk waren, en er duidelijk voor iedereen wel wat wils was, kunnen we u alvast meedelen dat alle verschillende smaken terug aanwezig zijn.De kroketten worden ingevroren aangeleverd vergezeld van een bereidingswijze en ingrediëntenlijst en zijn te bestellen per portie (2 stuks) of per doos van 12 of 20 stuks (in functie van de smaak). Deze actie loopt tot 13 december 2023. Bestellen kan via onze website waar u meer info vindt over de ingredienten, bereidingswijze en allergenen. Bij de bestelling kan u ook uw afhaalmoment kiezen.

Indien gewenst kan u ook bestellen in onze kantine.

Let wel:de kroketten zijn enkel geschikt voor een traditionele friteuse, niet voor een airfryer.Wij danken jullie als club al op voorhand voor de bestellingen en doen graag een warme oproep om deze mail naar zoveel mogelijk vrienden, sympathisanten en andere lekkerbekken door te sturen. Krokant detail:Voor de ploeg die de meeste kroketten verkoopt, hebben we alvast een verassing in’t vet liggen….

Dus vergeet zeker niet uw favoriete KVC Wilrijk-ploeg te vermelden bij uw inschrijving.

Bestellen is op dit moment niet meer mogelijk.