Privacy policy

 

Beste voetballiefhebber

KVC Wilrijk respecteert uw online privacy en doet al het mogelijke om uw privacy bij het gebruik van onze website te beschermen. De verantwoordelijken voor de verwerking van deze gegevens respecteren de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privésfeer in de verwerking van persoonlijke gegevens, en de GPDR-richtlijnen conform de Europese privacywetgeving, die van kracht zijn vanaf 25 mei 2018.

Uw persoonsgegevens worden door KVC Wilrijk, Moerelei 99, B-2610 Wilrijk verwerkt, voor klantenbeheer op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw aansluiting bij KVC Wilrijk.
Deze gegevens zijn noodzakelijk om de aansluiting bij KBVB te kunnen doen. Deze gegevens zullen eventueel gebruikt worden om u uit te nodigen voor wedstrijden en/of evenementen welke met het voetbal te maken hebben.
Binnen onze club bestaat de mogelijkheid dat er individuele, groeps- en/of sfeerbeelden gemaakt worden. Behoudens schriftelijk verzoek van uw kant om bepaald beeldmateriaal te verwijderen van onze website, sociale media, en dergelijke, gaan wij uit van een stilzwijgende toestemming.
Deze gegevens zullen niet aan derden beschikbaar gesteld worden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw gegevens verwerken, kan u zich wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel).

Op www.kvcwilrijk.be zijn links opgenomen naar andere websites. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van deze websites. Voor meer informatie betreffende hun privacy beleid verwijzen wij u graag door naar de desbetreffende websites.

Het is mogelijk dat het privacy- en cookiebeleid van KVC Wilrijk in de nabije toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. Wij adviseren u dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzingen zijn doorgevoerd. Als deze wijzigingen zeer ingrijpend van aard zijn, zullen wij er voor zorgen dat deze op een duidelijke en opvallende manier gecommuniceerd worden.

Met vriendelijke groeten
KVC Wilrijk
Moerelei 99
B-2610 Wilrijk.Deze pagina is voor het laatst aangepast op 19 september 2020.