Belangrijke documenten

Sportongeval

Zoals iedereen ondertussen wel weet is een ongeluk snel gebeurd. Sportongevallen komen dan ook voor op de meest ongelegen momenten. Ieder clublid is ingeschreven bij de KBVB. Dat wil zeggen dat als je op training of tijdens een wedstrijd een kwetsuur oploopt je hiervoor verzekerd bent. Uiteraard dien je in geval van een sportongeval hier ook de nodige documenten te vullen en door te sturen.
Vraag aan uw afgevaardigde de “ongevalsaangifte KBVB” of download het hier
Laat de achterzijde van de ongevalsaangifte KBVB (Medisch getuigschrift) door de behandelende geneesheer invullen en vul zelf het inlichtingsblad in.
Bezorg deze documenten binnen de week na het ongeval via email aan EMAIL
De club vult de documenten verder aan en bezorgt deze tijdig bij de KBVB.

 

Mutualiteiten

Alle ziekenfondsen betalen een deel van het lidgeld van een sportclub terug. Kies hieronder het formulier van je ziekenfonds. Vul je persoonlijke gegevens in en bezorg het formulier aan je trainer/afgevaardigde. De GC zal het formulier verder invullen en terug bezorgen aan trainer/afgevaardigde.

attest tegemoetkoming sport CM attest tegemoetkoming sport Solidaris attest tegemoetkoming sport Liberale Mutualiteit attest tegemoetkoming sport Helan attest tegemoetkoming sport Partena attest tegemoetkoming sport Vlaams & Neutraal Ziekenfonds

 

Aanvraag ondersteuning lidgeld

Download hier het aanvraagformulier.

 

Reglement ondersteuning lidgeld

Lees hier het volledige reglement betreffende de financiële ondersteuning voor Antwerpenaren die in een kwetsbare situatie leven betreffende het sport- & beweegaanbod.

 

Panthalonverklaring

De volledige Panthalonverklaring kan je hier downloaden.