Koop een kroket, en de club is gered!

Omdat iedereen deze dagen overstelpt wordt met vragen om taarten, wafels of koekjes te bestellen, hebben we bij KVC Wilrijk het originele idee om ambachtelijke kroketten te verkopen ten voordele van onze club & jeugdwerking. Al onze kroketten zijn met de hand gemaakt, en niet industrieel zoals diegene die u in de winkel koopt. Bij elke bestelling zit een bereidingswijze en een ingrediëntenlijst. De kroketten worden ingevrozen aangeleverd. U kan bestellen tot en met 30 november 2020. De betaling moet ten laatste op 2 december binnen zijn.

U kan de kroketten bestellen per portie van 2 stuks, of per doos van 12 of 20 stuks.

 

Krokant detail:

Voor de speler en het team dat de meeste kroketten verkoopt, hebben wij alvast een verrassing in't vet liggen...

 

Bestelling plaatsen:

Indien u een bestelling plaatst, vergeet dan zeker niet de naam en de ploeg van uw zoon, kleinzoon, achterkleinzoon, neef, broer, ... te vermelden.
Nadat wij van u de bestelling ontvangen krijgt u van ons een bevestigingsmail met een bestelnummer. Deze dient u te vermelden bij de betaling. Van zodra bij ons de betaling binnenkomt, is uw bestelling geregistreerd.
Onderaan de bestelling hebt u de mogelijkheid om te kiezen uit 3 mogelijke datums om uw bestelling af te halen. Zo proberen we de afhalingen een beetje te spreiden.


Uw gegevens:

Uw bestelling:
Kaaskroketten (halal):
Garnaalkroketten (halal):
Feta kroketten (halal):
Duvelkroketten (kalfsvlees gemarineerd in Duvel):
Kreeftkroketten:
Witloof met hamkroketten:
Scampi red curry kroketten: