KVC Kroket 2023

KVC Kroket 2023

Beste sympathisanten, supporters, leden en spelers van KVC Wilrijk

We werden reeds vele malen aangesproken door medewerkers, ouders, supporters, enz met de vraag wanneer onze ambachtelijke kroketten terug te koop zijn.

Uiteraard willen wij als club een gepast antwoord geven op jullie vraag, en zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat de actie terug van start gaat.

Net zoals de voorgaande jaren, is deze krokettenverkoop ten voordele van onze club- en jeugdwerking.Wat kan je juist bestellen willen jullie weten? Omdat vorig jaar de bestellingen zo talrijk waren, en er duidelijk voor iedereen wel wat wils was, kunnen we u alvast meedelen dat alle verschillende smaken terug aanwezig zijn.De kroketten worden ingevroren aangeleverd vergezeld van een bereidingswijze en ingrediëntenlijst en zijn te bestellen per portie (2 stuks) of per doos van 12 of 20 stuks (in functie van de smaak). Deze actie loopt tot 13 december 2023. Bestellen kan via onze website waar u meer info vindt over de ingredienten, bereidingswijze en allergenen. Bij de bestelling kan u ook uw afhaalmoment kiezen.

Indien gewenst kan u ook bestellen in onze kantine.

Let wel:de kroketten zijn enkel geschikt voor een traditionele friteuse, niet voor een airfryer.Wij danken jullie als club al op voorhand voor de bestellingen en doen graag een warme oproep om deze mail naar zoveel mogelijk vrienden, sympathisanten en andere lekkerbekken door te sturen. Krokant detail:Voor de ploeg die de meeste kroketten verkoopt, hebben we alvast een verassing in’t vet liggen….

Dus vergeet zeker niet uw favoriete KVC Wilrijk-ploeg te vermelden bij uw inschrijving.

Bestellen is op dit moment niet meer mogelijk.